Uđite na tržište kapitala bez znanja o ulaganjima

Ne trebate ni vrijeme, ni iskustvo, ni znanje jer na hrvatsko je tržište stigao jedinstven investicijsko osigurateljni proizvod.

GRAWE INVEST 4U je polica životnog osiguranja vezana za investicijske fondove.

Vrhunski fond menadžeri aktivno će upravljati Vašim sredstvima. Uz provjerenu strategiju ulaganja pomoći će Vam da se uz što manji rizik uključite na globalno tržište kapitala.

DOGOVORITE SASTANAK SA SAVJETNIKOM

GRAWE INVEST 4U idealan je
proizvod za Vas ako

Tražite nove oblike ulaganja koji pružaju mogućnost ostvarivanja većih prinosa.

Želite ulagati, ali nemate iskustva ili vremena za kupovinu udjela u fondovima.

Vjerujete da su dugoročna ulaganja uvjet za ostvarenje financijske sigurnosti.

Već imate policu klasičnog životnog osiguranja i želite dodatnu mogućnost prinosa.

Dogovorite sastanak sa savjetnikom

Želite ulagati na globalnom tržištu, no nemate dovoljno znanja ili vremena za praćenje kretanja na tržištu kapitala?

Dogovorite sastanak s našim financijskim savjetnikom te uz ulaganja već od 21 EUR mjesečno ostvarite viši prinos na vlastiti kapital.

Faze GRAWE INVEST 4U
strategije ulaganja

GRAWE INVEST 4U je polica životnog osiguranja koja Vam omogućava da ostvarite prinose ulaganjem u investicijske fondove. Tijekom trajanja osiguranja, naši će fond menadžeri za Vas kupovati udjele u investicijskim fondovima u vlasništvu društva za upravljanje investicijskim fondovima, Security KAG. Prateći provjerenu strategiju ulaganja, oni će vam omogućiti da se uz što manji rizik aktivno uključite na globalno tržište kapitala.

Veći rizik

Prikupljanje kapitala i veći prinos

U prvoj se fazi Vaš kapital ulaže u investicijski fond Apollo Styrian Global Equity, koji imovinu investira u dionice i kojem je cilj ostvarenje što većih prinosa preuzimanjem viših ulagačkih rizika.

Uravnotežen rizik

Sigurnost i prinos

U drugoj se fazi Vaš kapital ulaže u investicijski fond Value Investment Fonds Klassik, koji imovinu investira u obveznice i dionice te kojem je cilj daljnje ostvarenje prinosa uz ograničenje rizika.

Niži rizik

Očuvanje sredstava

U trećoj se fazi Vaš kapital ulaže u investicijski fond Apollo 2 Global Bond, koji imovinu investira u državne i hipotekarne obveznice te kojem je cilj očuvanje i zaštita ostvarenog kapitala.

Ugovaranjem osiguranja GRAWE INVEST 4U preuzimate rizik ulaganja u investicijske fondove. Visina naknade po isteku osiguranja ovisi o vrijednosti Vaših udjela u investicijskom fondu.

Dogovorite sastanak
sa savjetnikom

Dogovorite sastanak s našim financijskim savjetnikom te uz pomoć stručnjaka i provjerenu strategiju ulaganja
ostvarite prinos na uložena sredstva.

Ugovorite GRAWE INVEST 4U već od 21 EUR mjesečno!

Najčešća pitanja o GRAWE
INVEST 4U životnom osiguranju

Što su investicijski fondovi?

Investicijski fondovi su institucionalni ulagači koji prikupljaju novčana sredstva od ulagača i plasiraju ih u kratkoročne i dugoročne investicije, uz uvažavanje načela sigurnosti, profitabilnosti, likvidnosti i disperzije rizika.

Trebam li poznavati kretanja na tržištu kapitala?

Vi ne morate poznavati kretanja na tržištu kapitala niti brinuti o tome u koje fondove ulagati jer to za Vas rade profesionalni fond menadžeri društva za ulaganje u investicijske fondove Security KAG, koji investiraju Vaša sredstva slijedeći optimalnu strategiju ulaganja.

Trebam li sva sredstva uložiti odjednom?

Premiju možete plaćati u mjesečnim, tromjesečnim ili polugodišnjim obrocima ili jednom godišnje. Naša je preporuka mjesečno plaćanje premije jer ste na taj način oslobođeni plaćanja doplatka te nam omogućujete da za Vas kupujemo udjele u fondovima na mjesečnoj razini. Time neutralizirate utjecaj promjena cijena koje nastaju ovisno o kretanjima na tržištu kapitala i poslovanju fondova.

Što mogu očekivati od GRAWE INVEST 4U životnog osiguranja?

Istekom police životnog osiguranja isplaćuje Vam se novčana vrijednost investicijskog računa, dok se u slučaju smrti osiguranika korisniku police isplaćuje novčana vrijednost investicijskog računa u tom trenutku uvećana za 5% premijske svote.

Prijavite se na
GRAWE newsletter

Saznajte sve novosti o našim ponudama, proizvodima i uslugama.